Să avem încredere, atunci când trebuie să avem încredere, să nu ne temem și să sprijinim turismul românesc. Să nu uităm că România are multe de oferit, că ne putem calcula bugetul încât să nu ieșim în pierdere și, la fel de important, să reținem că 2020 e un an. Este doar un an și va trece, la fel ca orice alt an.

Anul 2020 este, într-adevăr, un an cam gri, s-au schimbat multe și un virus mic are un impact multe prea mare. Dar, la fel de bine, să nu uităm că un plan mic poate decide un concediu mare.

Conform AGERPRES, ”Bureau Veritas şi Federaţia Industriei Hoteliere din Romania (FIHR) au lansat, miercuri, un standard bazat pe măsuri sanitare pentru a sprijini industria hotelieră şi a restaurantelor să arate conformitatea cu cele mai bune practici pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, informează un comunicat al companiei”.

”De aproape 200 de ani, Bureau Veritas a avut misiunea de a modela o lume bazată pe încredere. Cu acest standard, astăzi, avem capacitatea de a răspunde noilor aşteptări ale oamenilor în ceea ce priveşte sănătatea şi siguranţa în turism. Standardul, dezvoltat împreună cu FIHR, va contribui la creşterea încrederii în serviciile hotelurilor şi restaurantelor din România (…)”, a declarat Alexandru Vidu, Country Chief Executive Bureau Veritas România.

”Prin această iniţiativă, dorim să oferim răspunsuri la ceea ce trebuie să facă industria noastră pentru conformarea cu normele necesare pentru un turism în siguranţă dar şi să implementăm soluţii noi, adaptate noilor condiţii în care funcţionează unităţile din turism.

Toate acestea, cu scopul de a reduce riscurile de infectare în cadrul industriei noastre şi, mai ales, de a aduce la cunoştinţă turiştilor ceea ce facem pentru a le câştiga încrederea că practicăm un turism în siguranţă, un turism responsabil”, a subliniat Călin Ile, preşedintele FIHR.

Depinde de noi. O alegere simplă poate fi un exemplu complex. Un exemplu, care, la rândul lui, poate fi exemplul exemplului. Este un efort mic și este un efort pe care il facem cu toții: turiștii, hotelierii, agențiile de turism.

Citește și: Ionuţ Nedea: ”Închiderea teraselor la ora 23:00 nu e una bună şi potrivită”

#News