Anul 2020 a fost despre o vacanță amânată, planuri încurcate și liste șterse. Am sperat, am vrut și am așteptat lună de lună o schimbare, o soluție, un sfat. Ne apropiem de luna august și încă putem programa o vacanță care să ne arate că încă există normalitate în 2020.

Am descoperit Green Adventure și, tot azi, am descoperit ideea de glamping. Inițial, fiind în necunoștință de cauză m-a amuzat, mi-a amintit de glam rock-ul lui Bowie și am citit mai multe despre termen.

”Acest concept de «adventure» este de fapt specialitatea noastră şi noi înainte să avem un glamping, am avut şi încă avem o firmă de turism de aventură care organizează diferite activităţi la care avem peste 6.000 de clienţi pe an”, spune Cătălin Câmpeanu.

Este un termen relativ nou și totuși activitatea în sine nu este deloc nouă. Cât despre Green Adventure, firma datează de zece ani și, uitându-mă pe poze, pe inovații și activități, pot spune că devine mai nouă de la o zi la alta. Mai cunoscută, mai apreciată, mai iubită.

”Din anul 2010 am început activitatea în domeniul turismului de aventură cu firma Green Adventure. În câţiva ani de la înfiinţare am reuşit să devenim foarte cunoscuţi. Prin Green Adventure desfăşurăm diverse activităţi outdoor şi un număr mare de oameni ne alegeau pentru aceste experienţe.

Turiştii veneau doar în programele outdoor realizate de noi în diverse zone din România şi străinatate şi în paralel îşi alegeau singuri variantele de cazare. Am realizat că este nevoie să facem ceva şi să oferim conceptul de servicii integrate, drept pentru care în anul 2018 am început construcţia glampingului Green Camp”, povesteşte Cătălin Câmpeanu.

Poți avea natură, poți alege activități outdoor, poți alege sportul și, da, relaxarea rămâne relaxare. E o rețetă ideală, un melanj perfect care se potrivește oricui. Există natură, există confort și există lux.

”În zona aceasta se pot organiza multe servicii de turism de aventură printre care rafting pe râul Buzău, caiac pe lacul Siriu, caiac white water pe râurile Bâsca Mare şi Bâsca Mică, drumeţii montane, trasee de biciclete şi multe altele. În plus, zona este frumoasă şi are avantajul că nu este o zonă afectată de turismul de masă şi aglomeraţia similară cu cele din alte zone”, precizează Cătălin Câmpeanu.

”Ne diferenţiem total faţă de alte complexuri de glamping, iar diferenţierea este dată şi de denumirea proiectului nostru, Green Camp Adventure Glamping. În locaţia noastră se regăsesc toate ingredientele pentru a avea o vacanţă diferită de mai multe zile, adică relaxare vibe, răsfăţ culinar, dar şi posibilitatea să experimentezi diverse activităţi outdoor alături de o echipă de ghizi brevetaţi internaţional şi echipamente sportive de top”, adaugă antreprenorul.

”Green Adventure înseamnă multă muncă, speranţă şi multe vise personale. Cel mai important aspect eu cred că este dat de faptul că prin intermediul programelor noastre, oamenii ies în cele mai autentice locuri naturale şi ajung să se îndrăgostească cu adevarat de natură. Ghizii noştri au o pregătire obţinută în urma participării la cursuri de ghidaj organizate în afara ţării şi pentru fiecare activitate din portofoliul nostru avem oameni instruiţi şi brevetaţi internaţional”, a precizat Cătălin Câmpeanu.

Putem alege o vacanță altfel și în 2020. Putem alege să experimentăm, să nu repetăm o rută și putem alege să fim diferiți. Să investim acolo unde merită investit și să fim mai curajoși. Investim în noi. Investim în timpul nostru, în amintirile noastre și într-o vacanță altfel.

Citește și: Gabi Mureșan și casa părăsită transformată în pensiune

#News