Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu continuă pleada insultelor la adresa guvernului condus de Ludovic Orban. În încercarea de a le demonstra atât colegilor de partid, cât și eventualilor susținători ai vechii gărzi PSD, faptul că PNL nu ar corespunde cerințelor și așteptărilor, Ștefănescu insistă că purtarea măștilor în public nu este necesară. Mai mult decât atât, susține că o astfel de măsură impusă populației este lipsită de logică.

În același mesaj, același Codrin Ștefănescu insinuează că motivul obligativității purtării măștilor în spațiile deschise aglomerate ar fi justificat de un stoc de măști rămas nevalorificat.

Codrin Ștefănescu „E delir total în guvern”

„E delir total la guvern! Toate idioteniile, pe care le viseazā unii noaptea, devin decrete! Asta cu purtatul māstii in spatiul liber depāseste orice logicā. Câte milioane de māsti mai aveti in stoc, Ludovice?

Cāte mai trebuie vândute de cātre firmele voastre, Ludovice? Cā ne-ati inebunit pe toti in disperarea voastrā dupā bani!”, a scris, pe Facebook, Ștefănescu.

La rândul său, premierul Ludovic Orban afirma că: „Analizăm dacă o aplicăm la nivelul întregii țări sau dacă o aplicăm la mare, la București, în județe unde există un nivel de răspândire mai larg”.

„Instituirea obligativității purtării măștii de protecție, în anumite intervale orare, pentru toate persoanele prezente în spațiile publice deschise stabilite prin hotărâre a comitetului județean sau al Municipiului București pentru situații de urgență, cu avizul direcției de sănătate publică. Spațiile și intervalele orare se stabilesc luând în considerare probabilitatea creșterii numărului persoanelor prezente concomitent în spațiile și în intervalele orare respective, ca efect al desfășurării unor activități individuale sau de grup.”, se arată într-un document al CNSU.

Citește și: Ciolacu se dezice de „interlopii” de la PSD Ilfov și cere dizolvarea

#News