Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat că urmează să propună în CEX-ul săptămânii în curs dizolvarea organizației PSD Ilfov. Ciolacu ia această decizie cu toate că ne aflăm neoficial în plină campanie electorală, iar dizolvarea organizației de Ilfov ar încurca un pic socotelile.

Motivul pricipal îl reprezintă implicarea anumitor „interlopi” în organizație, despre care Marcel Ciolacu afirmă că ar fi aflat „din presă”, chiar dacă recunoaște faptul că nu este totalmente străin de situație, discuții despre moralitatea anumitor membri ai PSD Ilfov având loc și în trecut.

Ciolacu: „Nu am crezut așa ceva”

„Voi propune în CEx de săptămâna aceasta dizolvarea acestei organizații, chiar dacă suntem în prag de alegeri. Sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo să fim pregătiți și la Ilfov de alegeri. Este inadmisibil așa ceva. Am aflat și eu din presă. Nu am crezut așa ceva. Am avut o discuție cu președintele organizației acum aproximativ o lună de zile. I-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă și chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcția de secretar executiv”, precizează Ciolacu, potrivit Mediafax.

Despre acest subiect a vorbit, la rândului său, și primarul localității Popești-Leordeni:

Petre Iacob, primarul localității Popești-Leordeni

“A sosit momentul pentru clarificări: este adevărat! – PSD astăzi este condus în Ilfov de clanurile interlope ale Capitalei. Din disperarea de a nu pierde puterea din mână, oamenii politici din Partidul Social Democrat au acceptat pentru început interlopii în viața politică, oferindu-le susținere în funcții înalte, iar astăzi nu-i mai poți deosebi unii de alții, interlopii devenind oameni politici și oamenii politici devenind interlopi”, spunea pe Facebook Petre Iacob, primarul orașului Popești-Leordeni, exclus din PSD la finalul lunii iunie 2020.

Citește și: Cazanciuc și Ciolacu apelează la Constituție ca să-l aducă pe Orban în Parlament

#News