GameV41
GameV41

În sfârșit, cineva a avut ideea să perfecționeze o metodă profesională de monitorizare a jucătorilor de handbal, a eficacității lui în teren, a evoluției în apărare și atac, toate raportate la timpul în care acesta a stat pe semicerc. Au lucrat la acest program doi antrenori tineri, Florin Ciupitu și Horia Iancu, de la CS Activ Ploiești, tehnicieni care și-au dorit să ușureze munca tuturor colegilor de breaslă și au reușit!

Revin la programul in sine și spun că este unul revoluționar, dacă mă-ntrebați pe mine, și chiar mă încearcă emoțiile, pentru că sunt primul din țară care deține această aplicație și am voie să lucrez pe ea la SCM Politehnica Timișoara, unde sunt angajat ca antrenor. Cu ajutorul GameV41 se poate crea o bază de date coerentă, unde fiecare jucător va avea un grafic precis al evoluțiilor sale, pe perioada monitorizării. Nici nu mai încape îndoială, aplicația vine în sprijinul antrenorilor, care pot urmări evoluția și statistica jocului și în timp real, cât și la finalul meciului, când se poate scoate instant o fișă individuală, pentru fiecare sportiv în parte. Dacă vrei să știi care scheme au funcționat mai bine, o poți face rapid, dacă te interesează extrema care a fost mai eficientă, afli totul în cel mai scurt timp.

Pentru ca GameV41 să răspundă cât mai bine tuturor solicitărilor, este nevoie ca cel care vorbește cu programul și-l interoghează să fie un specialist care să cunoască fenomenul handbal, care să știe limbajul antrenorului, când vorbește despre diferitele scheme ce trebuie aplicate în meci, și care trebuie să se priceapă cât mai bine și în domeniul IT. Sunt un pionier al acestei aplicații, așa cum am mai spus, și mă bucur că cei doi tehnicieni de la CS Activ Ploiești m-au ales pe mine să deschid drumul pentru GameV41. Și trebuie să vă mai spun că SCM Politehnica Timișoara este printre puținele cluburi din țară, unde aplicația va începe să funcționeze, chiar de la 1 iulie! Pentru că beneficiile sunt vizibile.

Sigur, sunt mai multe informații tehnice pe care ar trebui să vi le furnizez, însă mă opresc aici, pentru că detaliile le veți afla atunci când veți intra în posesia acestui program. Nu vreau decât să ne bucurăm împreună și să înțelegem că de-acum înainte munca noastră va fi mai ușoară și mai eficientă.

Nae Alexandru Daniel,

Antrenor de handbal la SCM Politehnica Timișoara

Hashtag News