FOTO facebook

Orban ar avea un prieten care, la rândul lui, ar avea niște afaceri cu păcănele. Nu m-ar fi interesat știrea și nu aș fi considerat-o tocmai știre, dacă nu se agita Marcel Ciolacu.

Cel mai probabil, Ciolacu e invidios pe faptul că băieții nu l-au invitat la păcănele și zaruri, și a decis să ia iar soarta României în propriile mâini:

”Astăzi au anunţat că se redeschid jocurile de noroc, păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele. Este informaţie categorică, nu sigură. (…) Nu deschizi spitale, le ţii închise pentru bolile cronice, ţii spitale închise suport COVID cu zero pacienţi, dar deschizi păcănelele.

Nu deschizi biserici. Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru şi-ar lua consilier şi un medic, să îi explice totuşi fenomenul şi câţi oameni au murit pentru că nu au avut acces în această perioadă la medicamente şi la spitalizare.

Dacă şi-ar mai lua şi un consilier preot, unde să îşi mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide spitalele şi bisericile”.

Câtă victimizare. Câte cuie bătute-n cruce. Câte lacrimi și batistuțe mici. Iar e Ciolacu acest salvator al României, care aprinde chibritul și face lumină.

Nimeni nu ar vrea să joace o tablă cu Ciolacu. Bine, nimeni nu ar vrea să joace nimic cu Ciolacu. Dacă-l superi foarte mult, se va răzbuna cum știe el mai bine: o moțiune. Ar face și moțiunea moțiunii, dacă ar fi posibil: ”Dar nu voi promova un astfel de demers fără să fiu sigur că vom obţine voturile necesare pentru ca moţiunea să treacă. S-ar putea să fie un act patriotic depunerea unei moţiuni de cenzură”.

Cât patriotism din motive de păcănele. Aștept moțiunea pentru interzicerea micilor din Obor. Dacă e să fim atât de patrioți.

Citește și: Orban explică starea de alertă (care nu are legătură cu politica)

#News