foto facebook

În urma reacțiilor vis-a-vis de redeschiderea teatrelor, primarul Capitalei, Gabriela Firea a lansat un comentariu spumos pe Facebook, în care compară acțiunea demarată de Primărie Municipiului București, cu redeschiderea sălilor de păcănele și de fitness, printre altele.

În opinia Gabrielei Firea, atacurile asupra deciziei luate de administrația bucureșteană sunt nefondate, având în vedere că se vor lua toate măsurile de siguranță pentru ca, atât actorii, cât și spectatorii să petreacă momentele de la teatru în maximă siguranță. Ceea ce, tot în opinia acesteia, nu se poate spune neaparat și despre săli de joc, săli de firness și evenimentele de tipul nunți și botezuri (unde limita maximă este de 50 de persoane).

„Guvern : se deschid salile de joc, piscinele, salile de fitness (fara dus), cresele si gradinitele private, mai intai, se permit nunti/botezuri cu 50 persoane.

Primaria Capitalei : se redeschid teatrele, cu numar redus de spectatori, masti, distanta fizica, dezinfectanti, termometre.

Cica nu e bine!

Intr-adevar, intre o sala de teatru si una de pacanele e o diferenta! Parca si virusul e mai cu.. talent! La teatru! La pacanele trece neobservat, dragutul de el!!
Sa ne ducem dupa “fenta”?🤦‍♀️🤦‍♀️
#CineCeSaInteleaga
#LaPacaneleInainte #LaCulturaInapoi”, spune Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și: Firea anunță redeschiderea teatrelor din 15 iunie

#News