Năsui: „Tot ce am preluat voi duce la bun sfârșit”

Ministrul Economiei promite că în 2021 se vor asigura toate fondurile necesare

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, nu se sfiește să-i critice pe liberali, cu toate că partidul din care face parte acesta și care l-a propus ministru se află într-o coaliție de guvernare, atât cu PNL, cât și cu UDMR. Într-o postare Facebook, acesta amintește de practicile defectuos executate de fostul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

„Ieri am fost la Ministerul fondurilor europene (noul Minister al investițiilor și proiectelor europene) pentru a găsi finanțare pentru măsura 3 din ajutoarele de stat CoVid. Este a 2-a oară de când am preluat mandatul când mă duc acolo pentru asta.”, a declarat ministrul Năsui (Alianța USR PLUS), pe Facebook, adăugând că prioritatea numărul unu este asigurarea finanțării măsurilor și respectarea cadrului european, însă abia după ce se reușește deblocarea dosarelor.

Cât despre măsura trei, ministrul acuză că aceasta ar fi fost lansată în lipsa unui buget asigurat, lucru pe care ministrul actual al Economiei promite să îl remedieze.

Năsui promite asigurarea fondurilor necesare pentru 2021

„În bugetul pentru anul 2021 vom asigura toate fondurile necesare.”, mai spune Claudiu Năsui. Potrivit ministrului se va încerca obținerea tuturor avizelor necesare de la Comisia Europeană, astfel încât măsura trei să poată intra în vigoare, potrivit grilei de evaluare.

„Am spus că tot ce am preluat voi duce la bun sfârșit. Fix asta voi face.”, a dat Năsui asigurări, punctând pe dezvoltarea unor strategii eficiente, diferite de cele practicate de ministrii anteriori.

Citește și: Turcan așteaptă demisia lui Alexe de la CJ Iași

#News