Foto: Facebook/Oana Lis
Foto: Facebook/Oana Lis

Oana Lis le cere internauților să doneze bani pentru recuperarea fostului primar al Capitalei.

În vârstă de 77 de ani, Viorel Lis continuă să se confrunte cu probleme grave de sănătate.

Viorel Lis nu se mai poate deplasa singur și nu dispune de fonduri pentru a-și plăti tratamentele de recuperare

În urmă cu două zile, în data de 10 august, Oana anunța că a fost nevoită să-și amaneteze inclusiv verigheta pentru a-i cumpăra un scaun cu rotile soțului ei.

Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea”, a scris, la acel moment soția fostului politician.

Printr-un mesaj postat pe contul de Facebook, Oana a anunțat că are nevoie de donațiile oamenilor pentru a putea plăti tratamentele.

Astăzi, 12 august, cuplul se afla la un centru de fizioterapie, numit ”Terapia Durerii Laser Rece LLT”.

”Pentru toate există un început. Și un sfârșit. Călătoria contează. Și să ai sufletul împăcat că ai făcut tot ce ai putut”

Vă mulțumim pentru mesaje. Mâine îmi fac curaj și postez contul, pentru cine dorește și poate dona pentru recuperarea lui Vio. Știu că e greu la aproape toată lumea acum. E o perioadă dificilă și îmi e rușine si jenă să cer ceva în aceste condiții din ziua de azi. Știu că unii mă vor judeca, alții mă vor ajuta. Nu-mi place să cerșesc, dar când te ajunge disperarea și de tine depinde viața altcuiva neajutorat, treci peste toate și faci totul posibil”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.