Mihaela Rădulescu (Instagram)

Mihaela Rădulescu a găsit soluția pentru o viață „on-line” tihnită și nu acceptă criticile, dar mai ales răutățile care o atacă zi de zi în social-media. Concret, Mihaela le dă „block” oamenilor triști, „femei neiubite și incapabile să se adapteze”, dar și bărbaților care o jignesc din cauza vârstei, nu are decât 52 de ani, dar este puțin „retușată” și își expune trupul îmbrăcat pe rețelele sociale. De altfel, nu se rezumă să îi blocheze doar pe aceștia, ci și pe cei care apreciază răutățile postate de primii.

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze…, «bărbați» care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diversi comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje. Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oameni pe care-i prețuiesc”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela, fără chef, face curat pe Insta

Mihaela Rădulescu s-a declarat fără chef de „oameni răi sau proști”, dar și fără timp de explicații inutile sau reeducări ale internauților. Așa că și-a întocmit o listă a priorităților, considerând că fără o curățenie constantă se adună prea multă mizerie. De altfel, celebrele „curățenii de  primăvară/iarnă” se pot aplica și pe social media, chiar și de oamenii de rând, nu doar de vedete.

„Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare «democratică» în casa mea, nu ma interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irita, nu vreau urmăritori cu orice preț. My house, my rules. O treabă grozavă, de aplicat și aici, dar și în viata reala”, a mai scris Mihaela Rădulescu.

De altfel, aceasta a avut și un sfat pentru cei, dar mai ales cele, care rezonează cu ea. „Și-acum… să continuăm să ne zâmbim unii altora, să ne inspiram reciproc, să ne susținem unele pe altele, dragi FEMEI puternice și să nu tolerăm în jurul nostru bărbați «mici» și needucați. Fără curățenie constantă se adună prea multă mizerie. Chiar și umană. Vă iubesc pe cei care mă inspirați zilnic și vă mulțumesc că dați câte un semn de drag, când gândim la fel”, și-a încheiat mesajul de pe Insta.

Orice persoană, publică sau nu, trebuie să știe că în momentul în care se expune (nu contează dacă mai mult sau mai puțin îmbrăcată) pe rețelele sociale își asumă și riscul de a fi criticat, blamat, ponegrit. Dar în același timp nu putem trăi doar într-o „bulă” în care toată lumea să rezoneze cu toată lumea, ci pur și simplu să fim ceva mai atenți la ceea ce postăm, că răutate este peste tot, chiar și în cele mai pașnice „bule”.

Citește și: Mihaela și Felix împart fericirea, spre ciuda răutăcioșilor