Viorel Lis și-a făcut testamentul. Cui i-a lăsat casa

Viorel Lis simte că sfârșitul îi e aproape

Foto Oana Lis (Facebook)

Cum Viorel Lis nu mai e un om tânăr (77 ani) și nici problemele de sănătate nu îl ocolesc, fostul edil al Capitalei și-a făcut testamentul, pentru a fi sigur că totul este în regulă, atunci când el nu va mai fi. Nu de alta, însă Oana este încă tânără!

Și cum banii s-au cam dus și ei, întrucât starea de sănătate a lui Viorel Lis i-a obligat pe cei doi să cheltuie o sumă impresionantă de bani, se văd acum nevoiți de a lua în calcul numai casa. În plus, mare parte din averea fostului primar a dispărut, în momentul în care Lis a divorțat de fosta lui soție, cea cu care a fost căsătorit înainte de a fi cu Oana. Așadar, la partaj, acesta le-ar fi lăsat copiilor și fostei neveste tot ce ar fi avut nevoie.

Viorel Lis nu a uitat cine a avut grijă de el

Potrivit soției sale, Oana Lis, fostul politician vrea să nu plece de pe această lume fără a se asigura că puținul care îl mai are îi rămâne devotatei sale soții. „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro, citată de 9am.ro.

Citește și: Zilele de jackpot ale lui Viorel Lis, un vis frumos și îndepărtat