Elena Udrea, liberă la mare! A „evadat” pe o insulă de lux din Grecia

Marea „evadare” de la mare! Elena Udrea, surprinsă de fotografi în Grecia, în timp ce-și făcea „siesta”

Foto: WOWBiz

Obișnuită să fugă de colo-colo, prin țări străine, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a „evadat” din nou! De data aceasta nu din cauza legii, așa cum ne-a obișnuit, ci din cauza stresului cotidian. Mai exact, Elena Udrea a plecat în vacanță. Și unde altundeva dacă nu pe o insulă de lux din Grecia? Că doar nu s-ar fi dus la Eforie!

Elena Udrea, surprinsă pe o insulă de lux din Grecia

Așa cum era de așteptat, orice mișcare a Elenei Udrea e urmărită de jurnaliștii de profil, astfel că vacanța acesteia de pe celebra insulă grecească nu a făcut excepție. Fotografii WOWBiz au pozat-o pe Udrea într-un costum de baie verde fosforescent, în timp ce își făcea „siesta” pe plajă. În timp ce Elena Udrea trăia cu impresia că, în sfârșit, se poate relaxa departe de camerele foto ale curioșilor, cineva se ascundea după o umbreluță, pentru a o fotografia. Ghinion!

Din câte se poate observa în fotografii, zilele în care Udrea arăta ca scoasă din cutie s-au cam terminat. Pesemne că stresul ultimilor ani și-a spus cuvântul, astfel că fosta „mână dreaptă”… sau stângă a lui Traian Băsescu n-a mai găsit timpul necesar pentru a se ocupa de propria condiție fizică. Între atâtea procese, cine să mai aibă timp și de așa ceva?

Citește și: Viorel Lis și-a făcut testamentul. Cui i-a lăsat casa