Bărbat condamnat la închisoare pentru lovirea cu palma a posteriorului unei tinere, pe stradă

Bărbatul a mai fost condamnat în trecut pentru două infracțiuni de viol..

Premieră în România. Un bărbat din Neamț va sta 10 luni după gratii, fiind acuzat ca a lovit cu palma, cu toată forța, posteriorul unei tinere. Incidentul s-a petrecut pe o stradă, din Suceava în iunie 2021, alte patru femei fiind martore, potrivit digi24.ro.

Agresorul, în vârstă de 46 de ani, a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

 „Lupu Viorel a venit în dreptul lor și după ce a făcut niște comentarii cu privire la grup, s-a auzit un sunet ca o pocnitură, o palmă, persoana vătămată, Smart Nina menționând că inculpatul a lovit-o peste partea stângă a posteriorului”, se arată în hotărârea pronunțată de Judecătoria Suceava,„Inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată peste zona dorsală cu un gest extrem de violent, iar apoi a intrat într-o sală de jocuri din apropiere, râzând. Toate cele patru femei care au asistat la gest s-au arătat indignate, șocate, bulversate de gestul inculpatului.

Martorul T.L.L. a declarat, de altfel, că a simțit și teamă, având în vedere că erau singure pe stradă și li se putea întâmpla și lor ceva asemănător”, se arată în hotărârea Judecătoriei Suceava.

Bărbatul mai fusese condamnat în trecut pentru două infracțiuni de viol. El și-a recunoscut faptele, dar nu s-a prezentat la proces. Pe lângă cele 10 luni de detenție, el trebuie acum să-i plătească victimei și despăgubiri, în valoare de 7.500 de lei. Decizia magistraților suceveni nu este definitivă.

Mai multe persoane rănite, în urma unui atac cu cuțitul în Gara de Nord din Paris