Bogdan Stanoevici, actor și fost ministru, a murit

Bogdan Stanoevici a murit în spital, unde se afla internat de la începutul lunii decembrie, când fusese diagnosticat cu COVID-19

Actorul și fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici a murit în cursul zilei de astăzi. Acesta era internat în spitalul Sfântul Pantelimon din București de la începutul lunii decembrie, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. O bună parte din internarea în spital și-a petrecut-o în comă.

Constestar al măștii și a măsurilor anti-Covid

În luna mai, actorul participa la un protest împotriva măștilor sanitare, unde nu a scăpat ocazia de a se îmbrățișa cu o serie de alți protestatari. Mai mult decât atât, înainte de alegerile parlamentare, Stanoevici declara că „brevetul (n.r. Covid-19) este înregistrat şi la Paris şi la New York”, fiind de convins că virusul ar fi fost creat în laborator, susținând, astfel, teoria conspirației potrivit căreia „cineva ne-a pus gând rău”.

„Nu port mască pentru că sunt sănătos”, declara, la un moment dat, Bogdan Stanoevici

În luna noiembrie, acesta refuza să poarte mască medicală, motivându-și alegerea cu starea de sănătate impecabilă, confirmată de rezultatele negative ale testelor. „Mi-a ieșit un herpes”, adăuga Stanoevici, dând vina pe mască.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, susținea Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori români și ministrul al Românilor de Pretutindeni, în guvernul condus de Victor Ponta. În plus, acesta a ocupat funcția de manager al Circului Metropolitan.

Citește și: Bogdan Stanoevici, aprig contestatar al măștii, în comă

#News