Nicușor Dan, acuzat de Bădulescu de abuz în serviciu

Aurelian Bădulescu anunță că va depune plângere penală împotriva lui Nicușor Dan

Fostul viceprimar al Capitalei, în mandatul Gabrielei Firea, Aurelian Bădulescu, îl acuză pe actualul primar, Nicușor Dan, de abuz în serviciu și de trafic de influență, amenințând că, în data de 19 ianuarie va depune o plângere penală împotriva acestuia, după ce Dan ar fi prelungit contractul prin care McDonald’s primește cu titlu gratuit de terenurile din jurul restaurantelor pe care le deține în Municipiul București.

Aurelian Bădulescu anunță că va depune plângere penală împotriva lui Nicușor Dan

„Domnule Zaharescu, Orbane ,Nicușoare vedeti ce se întâmplă când pui pe ordinea de zi a CGMB ce nu trebuie? Va anunt oficial ca marti 19.01.2021 voi depune plângere penală împotriva: autor – Nicușor Dan, complici – majoritatea care a votat proiectul de hotărâre HCGMB nr. 397/08.12.2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de la art. 297 si art. 291 Cod Penal, respectiv abuz in serviciu si trafic de influenta”, a scris Aurelian Bădulescu, pe pagina sa de Facebook.

În sprijinul lui Aurelian Bădulescu vine și analistul politic Cozmin Gușă. Potrivit completărilor lui Gușă, Nicușor Dan ar fi decis, cu sprijinul anumitor consilieri, să prelungească contractul expirat în 2020, pentru o perioadă suplimentară de 25 ani, fără să dezbată această decizie în consiliu.

„Bogătanii” de la McDONALD’s au beneficiat timp de 25 de ani de gratuitatea folosirii terenurilor din jurul restaurantelor lor din București, iar la finalul lui 2020 contractul le-a expirat. Aurelian Bădulescu zice că NICUȘOR DAN a decis cu de la sine putere să prelungească înțelegerea pentru încă 25 de ani, fără ca acest lucru să fie dezbătut conform legii în CGMB, săvârșind astfel infracțiunile de abuz în serviciu și trafic de influență”, scris Cozmin Gușă.

Citește și: Ciucu are probleme de comunicare cu Nicușor Dan

#News