Ciucu are probleme de comunicare cu Nicușor Dan

Dincolo de frustrare, primarul Sectorului 6 sugerează că nu-și pierde speranța în primarul general, considerându-l pe acesta un om inteligent și capabil

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu a declarat că începe să se simtă frustrat din pricina faptului că primarul general al Capitalei, Nicușor Dan nu îi răspunde la telefon. „Eu am plecat în acest drum cu toată încrederea în Nicușor Dan”

Cu toate că primarul general nu îi răspunde la telefon, Ciucu continuă să aibă încredere în Nicușor Dan, considerându-l un tip deștept și cu potențial. „Eu cred în continuare că Nicușor Dan este și va fi un primar foarte-foarte bun. Eu cred că are potențial, în primul rând îi pasă de București și îl duce mintea, ceea ce e foarte important, e un tip inteligent, știe ce are de făcut. Poate sunt eu prea grăbit și atunci omul doar are un ritm mai normal, e normal să se documenteze, este extrem-extrem de complexă Primăria Capitalei și are mult de recuperat.”, a mai spus Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu și-ar dori să comunice mai mult

Astfel, cu toate că se declară perfect conștient că Nicușor Dan nu-și vede capul de treabă în această perioadă, primarul Sectorului 6 afirmă că și-ar dori ca primarul general să mai lucreze un pic la capitolul comunicare, întrucât, potrivit lui Ciucu, asta ar rezolva o bună parte din problemele cu care se confruntă atât sectorul pe care îl conduce, însă și întreaga Capitală.

„E normal să-ți iei o lună, două, trei, patru, ca să te pui la punct cu complexitatea. Sunt zeci de instituții, cu zeci de bugete, cu fel și fel de găuri de astupat. N-ar vrea nimeni să fie în pielea lui Nicușor Dan. Ceea ce vreau să subliniez e că am încredere în Nicușor Dan, este foarte bine intenționat și competent. Singura chestiune pe care ar trebui să o îmbunătățească, cel puțin în relația cu mine, este această comunicare, doar în scopul coordonării și pentru nimic altceva, să lucrăm împreună pentru oameni”, a mai spus primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Citește și: Nicușor Dan oprește demolarea unei clădiri de peste 100 ani

#News