Anamaria Prodan pleacă din România

„Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală”

Anamaria Prodan este mai decisă ca oricând să lase România în spate și să șteargă „cu buretele” cei 15 ani de mariaj pe care i-a avut cu antrenorul Laurențiu Reghecampf. Imediat după anunțul oficial al divorțului dintre impresară și antrenor, Anamaria Prodan și-a vândut toate afacerile și proprietățile din Dubai, unde își avea „a doua casă”, susținând la acel moment că dacă se va reîntoarce în Emirate se va caza la hotel.

Potrivit Digisport, impresara a luat o decizie radicală și va pleca din România, dar nu singură, ci alături de băiatul pe care îl are cu Reghe, pe Laurențiu juniori, iar viața sa va lua calea Americii, unde de atfel se află și fetele sale din primul mariaj.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni, conform Digisport.

Chiar dacă relația personală dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat, impresara a afirmat în urmă cu ceva vreme că din punct de vedere profesional îi acordă toată susținerea.

„Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă… dacă și viața lui personală va fi frumoasă. Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru PRO TV, citată de Digisport.

De altfel, la un moment dau au fost zvonuri cu privire la o posibilă impresariere a lui Reghe de către Giovanni Becali, însă Anamaria Prodan a precizat că acesta nu va semna cu nimeni, deoarece are demnitate. „Nu semnează nimeni cu nimic, se bagă lumea în seamnă…mafioții, maimuțoii, toți se baga în seamă, să apară pe spatele lui Reghecampf și al lui Prodan”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, despre Reghecampf. „Are demnitate”