Sotia lui Volodimir Zelenski
Sotia lui Volodimir Zelenski. Sursa foto: cancan.ro

Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după invadarea Ucrainei de către Rusia. Ea se află într-o locație secretă, împreună cu cei doi copii.

Soția președintelui Ucrainei, Olena Zelenska, este una dintre țintele principale ale Kremlinului.

Ea are doi copii cu Volodimir Zelenski. Olena Zelenska se află într-un loc secret, alături de fiica și fiul ei, fiind foarte activă pe rețelele de socializare. Olena Zelenska a transmis un mesaj tulburător ucrainenilor, pe pagina personală de Instagram, în care îi felicită pentru curajul de care dau dovadă.

”Oamenii mei dragi! Ucraineni! Vă privesc azi pe voi toți și vă văd la TV, pe străzi, pe internet. Văd postările și filmulețe voastre. Și știți ce? Sunteți incredibili!

Sunt mândră că trăiesc în aceeași țară cu voi. Se spune că mulți oameni sunt o mulțime. Dar noi nu suntem așa, pentru că mulți ucraineni nu sunt mulțimi. Sunt o armată! Și astăzi nu o să mă panichez și nu o să plâng.

Voi fi calmă și confidentă. Copiii mei se uită la mine și voi fi lângă ei. Și alături de soțul meu. Și alături de voi. Vă iubesc! Ucraina, te iubesc!”, este mesajul Olenei Zelenska.

Ea a postat mesajul după ce mii de ucraineni și-au pierdut viața, în timp ce alte zeci de mii de oameni luptă din greu împotriva invaziei Rusiei.

Olena Zelenska a demonstrat că este o luptătoare. Femeia, în vârstă de 44 de ani, este extrem de activă în mediul public. Ea a decis să fie alături de soțul ei, chiar dacă mulți i-au recomandat să plece în străinătate.

”Sunt Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. Ne-am căsătorit în 2003. În 2004, fiica noastră Oleksandra s-a născut. În 2013, l-am adus pe lume pe fiul nostru, Kyrylo. Sunt scriitoare și arhitect. De asemenea, sunt ținta numărul doi a lui Putin”, este unul dintre mesajele Olenei care mai circulă pe internet.

Volodimir Zelenski și soția sa s-au cunoscut pe băncile școlii. Cei doi s-au întâlnit, pentru prima oară, când președintele Ucrainei avea doar 17 ani. S-au îndrăgostit la prima vedere, iar la scurt timp Volodomir Zelenski i-a propus Olenei să se mute cu el.

Cei doi au decis să se căsătorească în 2003 și au împreună doi copii, pe Aleksandra Zelenskaya și Kiril Zelenskiy. Olena l-a sprijinit mereu pe soțul său în carieră.

Olena Zelenska, în vârstă de 44 de ani, este absolventă a Universităţii Naţionale Kryvyi Rih şi este licenţiată în inginerie civilă. Soţia lui Volodimir Zelenski este arhitect şi scenarist.

Lupta pentru viață continuă. Femeile din Ucraina aduc pe lume copii în adăposturile antiaeriene