Mihai Petre
Mihai Petre

Deși colaborează de mai bine de 10 ani cu postul ProTV, Mihai Petre trebuie să se îndepărteze de firma-mamă. Că o face în pași de dans sau că alege să plângă artistic pe Facebook, de gustibus. Iar dacă mulți nu i-au înțeles criticile și snobismul, motivul real pentru care dansatorul a fost nevoit să renunțe la colaborarea cu ProTV ar fi neînțelegerile cu șefii postului. Conform surselor VoxBiz, aceștia ar fi diminunat valoarea contractului, ceea ce nu i-a convenit deloc lui Mihai Petre. De aici, doar un pas până la o despărțire ce pare definitivă.

În momentul de față, celebrul dansator nu mai are niciun alt proiect TV și nici nu se întrevede vreo colaborare în viitorul apropiat. Și să nu uităm și de pandemie, care îi cam ține pe mulți în casă.

Probabil vor fi mulți care vor respira ușurați. La fel de probabil, mulți îi vor regreta prezența ca jurat în emisiunile Dansez pentru tine și Românii au talent.

În pași de dans sau lovit în orgoliul propriu, Mihai Petre continuă cu lauda de sine:

”Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică.

Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că Românii Au Talent este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din România. Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”, a scris Mihai Petre pe o rețeaua de socializare.

Citește și: Mireasă la 18 ani: Cleopatra Stratan nu-l mai așteaptă pe Ghiță la portiță

#News

Foto