Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan

Nu se mărită Mona, dar se mărită Cleopatra Stratan, fiica cântărețului Pavel Stratan. Primul ei album se intitulează ”La vârsta de trei ani” și pare că au trecut doar trei zile de când ne tortura cu Ghiță, valiza și portița. Cu toate acestea, melodia ”Ghiță” a făcut furori în 2006, iar noi suntem în celebrul an 2020, Cleopatra a crescut și se anunță și o nuntă la orizont, la fel de celebră.

Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan chiar în ziua majoratului artistei, familia a fost încântată și deloc surprinsă.

”Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama”, a precizat artista.

De asemenea, Pavel Stratan pozează în tatăl absent, dar foarte atent și cu glumele la el: ”Ce veste? Eu nu știu. E un lucru foarte frumos care trebuia să se întâmple. Ea mai bine știe ce trebuie spus și când. Eu cred că am vorbit cu ea îndeajuns până acum”, au fost primele cuvinte ale lui Pavel Stratan, după anunțul logodnei, potrivit Unica.ro.

De regulă, după nuntă, urmează presiunea familiei în ceea ce privește un copil. Sau doi. Sau o armată.

”Vrem să avem o familie, dar iarăși nu vreau să grăbesc nimic, să treacă timpul, să organizăm lucrurile”, a mai mărturisit ea, potrivit sursei citate.

De asemenea, Edward Sanda susține că nunta nu e prioritară.

”Da, ne-am gândit, însă după cum vedeți și voi, trăim într-o continuă pandemie, mai așteptăm maxim doi ani, atunci se va întâmpla. Nu e prioritară nunta, am vrut să facem pasul acesta mai mult pentru ce simțim noi, nu pentru ce spune lumea, oricum nu ne interesează ce spune lumea. Noi respectăm pe toată lumea care ne respectă, suntem naturali și cred că asta e cel mai important”, a precizat și logodnicul Cleopatrei.

Citește și: Bănică a descoperit că are familie. Brusc. În pandemie

#News