Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu pare să aibă o viață dublă: lux pe contul de Instagram și vânătăi luxoase în viața reală. Dacă luna octombrie a început cu bătăi surprinse de presă, Bianca primește o nouă veste dură: fetița pe care o are împreună cu Victor Slav ar trebui să stea departe de viața deloc calmă a cuplului. După ultimul incient, Victor Slav s-a dus de urgență să o ia la el pe Sofia, pentru ca aceasta să nu-și vadă mama tumefiată.

Octombrie nu a fost o lună foarte liniștită pentru Bianca Drăgușanu, scandalul fiind prezent pe prima pagină a fiecărui ziar, după ce Cancan a publicat imagini cu ea snopită în bătaie de Alex Bodi. De asemenea, există un precedent, Alex Bodi fiind renumit pentru metodele de corecție.

”Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că staţi cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare. Urmează să îmi dau toate măștile jos, toţi ochelarii jos ca să vedeţi despre ce e vorba, de fapt, real în viaţa mea.

Pentru că știu că sunteți foarte mulţi care mă apreciaţi, care vă daţi cu părerea despre ceea ce fac eu, despre ceea ce sunt eu. Ei bine, pentru că eu sunt un om foarte asumat și care depășește orice situaţie cu brio, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și ochelarii jos și am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.

Vestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conţine mijlocul lunii septembrie. Și bineînțeles, cel mai important factor din viaţa mea, Sofia, care merită să aibă o mamă fericită… Deci am de gând să vă prezint o poveste foarte interesantă, foarte adevărată, cu iz de dramă. Stați aproape.”, mărturisea Bianca pe Instagram, înainte de a se fi răzgândit și de a ține totul secret.

Citește și: Ciudata relație de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu

#News