O relație te poate face să ajungi celebră, chit că ești un nimeni. Adaugă un soț infidel și pumnii puternici. Sau un soț din secția de geriatrie cu un cont gras în bancă. Sau adaugă o chestie cu care nu dai greș și care place românilor: scandal. Mult, mult scandal.

Expune-ți așternuturile publicului larg, fă crize, fă spume în direct, încasează câțiva pumni și ai rețeta succesului. Din fata simplă și cenușie, venită dintr-un cartier mizer al unui oraș și mai mizer, ajungi fix în limuzină și, implicit, în titlurile tabloidelor.

Nu uita de scandal și nu uita să te smiorcăi în fața camerelor de filmare. Repertoriul este mereu același: ai fost înșelată, umilită și bătută bine. Nici nu-ți trebuie alte talente pentru a te face cunoscută unei Românii întregi, o Românie care va mânca drama ta cu polonicul, zilnic, de pe canalele TV.

E povestea Oanei Zăvoranu, a Biancăi Drăgușanu și a altor (prea multe) așa-zise vedete care au avut un singur talent: un mariaj cu scandal. Sau o relație cu vânătăi.

Mariajul trece, trece și divorțul, dar celebritatea rămâne. După, te declari o femeie puternică și independentă pentru câteva luni, maxim 1 an. O iei de la capăt cu următorul soț, în momentul în care vezi că-ți cam scade din ”celebritate”.

Diferențe majore între Oana și Bianca? Una. Culoarea părului. Altfel, trăiesc aceeași poveste de dragoste cu același final: căsătoria pentru cancan.

”Este foarte greu să treci prin a doua asemenea traume și să îți revii. Depinde mult de cât de puternică ești tu de la mama ta și cum reușești singură să te motivezi sau ce anume te poate face să mergi mai departe în condițiile date. Multă sănătate și putere îți doresc”, a scris Oana Zăvoranu la InstaStory.

Citește și: Adevărul iese la iveală: Udrea și relația acesteia cu Băsescu

#News

Foto