Eugen Tomac

Președintele PMP Eugen Tomac explică pașii care au dus la decizia candidaturii lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei. Potrivit lui Tomac, USR ar fi pus piedici PMP, cu toate că aceștia au fost ultimii care și-au asumat o alianță de dreapta, împotriva PSD, pentru Capitală.

„Miza PMP pentru alegerile din București. În primul rând, îi invit pe toți cei care ne acuză nejustificat să renunțe la dubla măsură și să-i întrebe pe cei din USR de ce nu și-au dorit un front comun antiPSD în Capitală”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Eugen Tomac susține că dorința inițială a PMP a fost susținerea unui candidat comun, însă USR s-ar fi împotrivit, astfel că s-a ajuns la varianta candidaturii lui Traian Băsescu.

Eugen Tomac: „Conducerea USR a fost ultima care și-a asumat această candidatură”

„PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun. Conducerea USR a fost ultima care și-a asumat această candidatură, impunând totodată condiția de a nu invita PMP în acest front politic comun. Dacă cineva face jocurile PSD în București, aceia sunt cei de la USR! Noi suntem obligați să mergem cu cei mai buni candidați la Primăria Capitaliei și la sectoare, pentru că nu a existat dorință, nici voință pentru candidați comuni anti PSD”, a mai spus Eugen Tomac, liderul PMP.

Citește și: Băsescu își vrea PD-L-ul înapoi, dar trebuie să-l convingă pe Orban

#News