Oliviu Gherman și Adrian Năstase

Învitat în platourile unui post de televiziune, fostul premier Adrian Năstase și-a exprimat regretele aferente trecerii în neființă a fostului om politic Oliviu Gherman. Potrivit relatărilor lui Năstase, Gherman ar fi avut abilitatea de a rezolva orice impas politic, beneficiind de o caracteristică utilă oricărui politician, aceea de a asculta opiniile celorlalți și de a te informa înainte să iei o decizie.

Adrian Năstase spune că ar fi avut multe de învățat de la Oliviu Gherman

„Este o mare pierdere.”, a spus Adrian Năstase. ”Oliviu Gherman reușea foarte des să ne scoată din impas politic sau din formule politice complicate la negocieri. Cred că este nevoie și astăzi de astfel de oameni în lumea politică, lucrurile ar sta cu totul altfel.

Cea mai importantă lecție învățată de la Oliviu Gherman este capacitatea de a asculta opiniile celorlalți, în așa fel încât atunci când iei o decizie să o iei informat și ținând cont de toți factorii.”, a spus Adrian Năstase, invitat la Antena 3.

Oliviu Gherman s-a murit la vârsta de 90 ani. În ceea ce privește cariera sa politică, acesta a fost senator F.S.N (1990-1992), F.D.S.N. (1992-1996), P.D.S.R. (1996-2000, 2000-2004), președinte al F.D.S.N. (1992-1996) și președinte al Senatului (1992-1996).

Citește și: Cu Tăriceanu cap de listă, ALDE își anunță candidații de sector

#News