Daniel Tudorache, alături de Dan Șucu la duelul Rapid – Sepsi

Primăria Sectorului 1 a susținut financiar clubul Rapid, timp de 4 ani cât Daniel Tudorache a fost primar

Daniel Tudorache
Daniel Tudorache alaturi de Dan Sucu la meciul sustinut de Rapid. Sursa foto iamsport.ro.

Apariție cu multe ințelesuri în tribunele stadionului Giulești, la duelul Rapid – Sepsi. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei în perioada 2016-2020, a fost prezent în tribuna oficială alături de patronul clubului, Dan Șucu, potrivit iamsport.ro.

Prezența lui Daniel Tudorache nu este surprinzătoare, ținând cont de faptul că în perioada în care acesta a fost edilul Primăriei Sectorului 1, clubul Rapid a beneficiat de susținerea financiară a municipalității

Finanțarea clubului a fost asigurată înainte ca Rapid să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. Dan Tudorache a finanțat, în afară de cluburile sportive, și activități importante culturale și de învățământ. Dan Șucu s-a îmbrăcat la costum la meciul pe care l-a urmărit alături de Dan Tudorache, cunoscutul politician și fost primar al Sectorului 1. Rapid a început play-off-ul cu trei înfrângeri în primele trei partide, giuleștenii sperând că vor reuși să revină pe drumul cel bun în urmă acestei etape, în înfruntarea cu Sepsi, pe teren propriu.

Podiumul rămâne obiectivul Rapidului, speranțele conducerii fiind mari, ținând cont de investițiile masive făcute în acest sezon, în special la capitolul transferuri

Dan Șucu a venit în sacou la partida cu covăsnenii. De asemenea prezent în tribune, alături de patronul Rapidului, a fost fiul său cel mare, Dan Matei Șucu, care evoluează pentru juniorii echipei din Giulești. Șucu jr. are 17 ani, evoluează ca fundaș central. El este căpitan la juniorii Rapidului, în Liga de Tineret. Celălalt fiu al lui Dan Șucu, Cristian Petru Andrei, este cu doi ani mai mic decât fratele său, dar evoluează de asemenea pentru Rapid. La duelul cu Sepsi, acesta a fost unul dintre copiii de minge.

Licitaţia pentru plaje nu s-a desfășurat încă, anunță ministrul Economiei