Foto: Facebook/Help Lăbuș Galați
Foto: Facebook/Help Lăbuș Galați

Fotbaliștii din Galați au promovat, pe terenul de fotbal, cinci căței din cadrul asociației ”Ajutați-l pe Lăbuș”.

În campania ”Umple golul din viața ta”, fotbaliștii intră pe terenul de joc purtând, în brațe, animale fără stăpân, care provin din adăposturi.

Cei cinci căței de la ”Ajutați-l pe Lăbuș” au avut șansa să fie vedete pe un stadion cu mii de oameni, alături de jucătorii echipelor FCSB  și SC Oțelul Galați, cu ocazia meciului amical dintre cele două echipe

A fost o atmosferă de sărbătoare, de neuitat, iar mesajul privind adopţia câinilor din adăposturi sperăm să fi ajuns la sufletul tuturor celor ce iubesc fotbalul. Evenimentul a avut loc în cadrul campaniei ”Umple golul din viaţa ta”, susținut de Consiliul Județean Ilfov şi Liga Profesionistă de Fotbal LPF.

Alături de prietenii de la Animal Society cu Adăpostul Speranța, am fost al doilea adăpost privat care s-a alăturat acestei campanii. Mulțumim pentru așa eveniment de suflet și pentru ocazia de a prezența publicului gălățean căței din adăpostul Help Lăbuș. Micuții ”au închinat steagul” după prima repriză, epuizați fiind de mângâierile fotbaliștilor mari și mici”, se arată în textul distribuit pe pagina de Facebook a asociației pentru protecția animalelor.

Asociaţia ”Ajutați-l pe Lăbuș” a fost înființată în anul 2004, din dorința de a ajuta animalele fără stăpân

Asociația este o entitate fără profit și, în același timp, se recomandă ca fiind singura organizație activă din Galați care face eforturi pentru a răspunde tuturor solicitărilor legate de animăluțe: urgențe medicale, asigurare transport animale pentru sterilizare, construirea unui adăpost pentru animalele fără stăpân, campanii pentru schimbarea soluției adoptate de adminstrația locală pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din ucidere, în sterilizare și returnare.