Alfred Laurentiu Mihai
Alfred Laurentiu Mihai- pag de FB

Senatorul PSD, Alfred Laurențiu Mihai, continuă să fie activ pe plan profesional, deși prima sesiune parlamentară din acest an s-a terminat.

Într-o postare pe pagina de Facebook, senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a anunțat că comisiile parlamentare își continuă activitatea

Un astfel de exemplu este cel al comisiei pentru politică externă, membrii acesteia având o întrevedere cu senatorul Kenneth Pugh, președintele grupului parlamentar de prietenie cu România din Parlamentul Republicii Chile. Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, care este membru în Comisia pentru Politică Externă din Senatul României, prezidată de senatorul Titus Corlățean, a participat la întâlnirea cu delegația din Republica Chile.
Senatorul PSD a anunțat că în cadrul discuțiilor bilaterale s-a subliniat faptul că Republica Chile este unul dintre principalii parteneri ai României în America Latină, Alfred Laurențiu Mihai apreciind că trebuie acționat în continuare în vederea aprofundării și diversificării cooperării dintre cele două țări.

Cu ocazia întâlniri a fost reiterat sprijinul României pentru adoptarea rapidă a Acordului de Asociere UE-Chile modernizat, a mai transmis senatorul PSD

De asemenea, în cadrul discuțiilor s-a confirmat interesul crescut al ambelor părți de a extinde și diversifica cooperarea sectorială, atât în domeniul IT și al securității cibernetice, cât și în domeniul educației și cercetării.
„Părțile au exprimat interesul pentru consolidarea dialogului și a schimburilor parlamentare la nivelul comisiilor de politică externă și la nivelul grupurilor parlamentare de prietenie dintre cele două parlamente. Menționez că la această întrevedere a participat și E.S. doamna María Pía Busta Díaz, ambasadorul Republicii Chile în România”, a mai comunicat senatorul PSD.

Senatorul PSD, Alfred Laurențiu Mihai, a primit recent vizita unui vechi prieten al României, democratul american Dan Shomon

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai a mai declarat că Dan Shomon este fostul director de campanie al fostului președinte democrat al SUA Barack Obama, fiind în prezent CEO al unei Companii de Consultanță Politică și Bussines din SUA.

Senatorul PSD și democratul american au discutat despre posibilitatea atragerii de investiții americane în România. „Binențeles că am depănat amintiri, dar am și dezbătut subiecte de actualitate,precum securitate și economia globală din acest moment! Printre subiectele atinse în discuția noastră s-au numărat și atragerea de investiții americane pe teritoriul României în domeniul energiei regenerabile și nu numai! Și subiectul legat de importanța trecerii într-un timp cât mai scurt la programul Visa Waiver pentru România nu a putut fi ocolit din discuțiile noastre! Este o reală plăcere și o bucurie de fiecare dată când ne revedem!”, a scris senatorul PSD, Alfred Laurențiu Mihai, pe pagina de Facebook.

Atragerea investițiilor americane în România, în atenția senatorului PSD, Alfred Laurențiu Mihai