Simona Halep
Simona Halep. Sursa foto : fanatik.ro

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători religios pe data de 13 noiembrie, evenimentul urmând să aibă loc la Sala Casino din Sinaia, după ce au făcut cununia civilă în urmă cu aproximativ un an, potrivit stiripesurse.ro. Anunțul a fost făcut de către Toni Iuruc, care a declarat că dorește ca nunta să fie ceva special, la petrecere urmând să participe 300 de invitați. 

Simona Halep şi Toni Iuruc au făcut cununia civilă pe data de 15 septembrie 2021, care a fost urmată de o petrecere impresionantă

Cei doi au ales să își petreacă luna de miere  în Bodrum, Turcia. Simona Halep şi Toni Iuruc au mai plecat în vacanţe în Milano sau la Paris, în noiembrie 2021, cei doi petrecând câteva zile în capitala Franţei, unde s-au cazat la Hotel de Crillon, un stabiliment de lux din “Oraşul Luminilor”.

”În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată”, a anunțat Toni Iuruc

 După ce a terminat sezonul pe iarbă, după semifinala de la Wimbledon 2022, Simona Halep a ales să plece cu soțul ei în vacanţă, la Mykonos. Este vorba despre o insulă grecească din Marea Egee, un loc perfect pentru ca Simona să se refacă fizic dar și psihic.

La Wimbledon 2022, Simona Halep a ajuns până în semifinale, fiind eliminată de Elena Rybakina, cea care a şi câştigat turneul. La finalul meciului,  Simona Halep a anunţat că în următoarea perioadă se va odihni, după o serie lungă de meciuri.

“Scopul meu acum este o vacanță pentru că am muncit mult (n.r. zâmbește). Am nevoie de puțină odihnă”, spunea Simona Halep, după eliminarea de la Wimbledon. La începutul lunii august Simona Halep va participa la WTA Washington, un prim turneu din seria pregătitoare pentru US Open.

Consumul ceaiurilor fierbinți, recomandat pentru a face față temperaturilor ridicate