Un curier a dispărut cu toţi banii încasați din comenzile de Black Friday

Valoarea pagubei este de aproape 30.000 de euro

Curier
Curier sursa foto pixabay

Un tânăr angajat ca şi curier la o firmă din Baia Mare a încasat toţi banii pe comenzile de Black Friday. El a dispărut împreuă cu mama lui luni, 20 noiembrie. Lucian Bogdan Berinde, în vârstă de 21 de ani, a mers ieri la serviciu, potrivit ziare.com.

 După ce a adunat o sumă mare de bani din comenzile de Black Friday, el s-a întors la sediul firmei. 

Tânărul a lăsat maşina și a dispărut. La Poliţia Municipiului Baia Mare s-a înregistrat o sesizare venită din partea administratorului unei societăţi comerciale de curierat. Acesta a sesizat că un tânăr de 21 de ani, angajat pe o autoutilitară, nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a preda banii încasaţi în urma distribuirii coletelor comandate de Black Friday. Luni, tânărul a distribuit colete în zona municipiului Sighetu Marmaţiei. 

Seara el s-a întors în Baia Mare, unde a lăsat maşina în parcarea firmei, apoi a dispărut fără urmă.

 Valoarea prejudiciului ajunge la aproximativ 30.000 de euro. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, dar nu l-au găsit. Nici mama acestuia nu a fost găsită acasă. Se bănuieşte că tânărul dar şi mama lui ar fi putut părăsi teritoriul României. Tânărul a fost dat în consemn la frontiera. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla unde se află. Localnicii spun că tânărul ar fi şi un împătimit al jocurilor de noroc. ANAF avertizează asupra tentativelor de fraudă în numele instituției