Orgii și alte nebunii la penitenciar

Dacă aveam senzația că orgii și nebunii se întâmplă doar în filme cu și despre pușcării, iată că ne-am înșelat. În realitate, treburile astea se întâmplă peste tot. Chiar și Vaslui! După cum urmează să aflăm, desigur.

Astfel, Directorul Penitenciarului Vaslui, Vasile Doroftei, este acuzat cum că și-ar fi folosit funcția în scop personal, devenind astfel subiect de investigație pentru Corpul de Control al Ministrului Justiției.

Presa a luat la cunoștință zilele trecute cazul directorului de penitenciar din Vaslui, ce a fost acuzat de abuz în serviciu și de trecerea sub preș a unor fapte extrem de grave petrecute în incinta instituției pe care o patronează.

Angajați bătuți și relații sexuale

Potrivit aceleiași scrisori trimise presei, Vasile Doroftei este acuzat de faptul că ar fi întreținut relații sexuale în timpul serviciului cu diverse femei angajate în cadrul penitenciarului, însă și de rele tratamente aplicate angajaților. Insultă, batjocură, vorbe grele. Cam asta acuză semnatarii scrisorii.

”Vă alăturăm nota de raport în baza căreia au fost audiaţi salariaţii penitenciarului de către inspectorii Corpului de Control şi în baza căreia salariaţii au dat note explicative. Temele principale au fost agresiuni verbale ale directorului împotriva ofiţerilor din unitate, o serie de angajaţi bătuţi (…), relaţii sexuale ale directorului cu unele doamne şi mai ales cu proaspăta absolventă (…)”, se menţionează în scrisoarea publică.

Citește și: Dragnea acuză că la „răcoare” e cam friguț

Firește, așa cum se întâmplă mai mereu, angajații închisorii sunt împărțiți în două tabere. Pe de-o parte îi avem pe cei ce susțin cele menționate mai sus, pe de altă parte îi avem pe cei ce nu vor să se pună rău cu șeful, dând explicații diverse legate de conflicte legate de conducere.

#News