Frații Tate rămân în arest preventiv pentru 30 de zile

Frații Tate sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Fratii Tate
Fratii Tate . Sursa foto: spynews

Frații Andrew și Tristan Tate rămân în arest, au decis marți seară judecătorii Tribunalului București. Celelalte două suspecte, rămân, de asemenea, în arest. DIICOT a cerut arestarea lui Andrew și Tristan Tate pentru 30 de zile, iar Tribunalul București a aprobat cererea procurorilor în 30 decembrie, potrivit g4media.ro.

Frații Tate sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. În același dosar au fost reținute și două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi.

 Mascații care au descins acasă la frații Tate, reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, unde au gasit un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol. Frații milionari mai aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu minim 16 camere de monitorizare în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia. În filmarea publicată de DIICOT se poate auzi și reacția celor de la trupele speciale în momentul în care văd gorila cu dolari, spunând ”f…ing s.it!”.

De asemenea, procurorii au ridicat de acasă de la cei doi frați 11 dintre mașinile de lux pe care le dețin. Recent, Andrew Tate s-a șicanat cu activista de mediu Greta Thunberg, pe Twitter, pe tema numărului de autoturisme pe care le deține britanicul.

 Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede. Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

Premiile Globurile de aur, decernate marți