Cristian Popescu Piedone a dispus măsuri după incendiul produs luni seară pe câmpul de lângă stadionul Steaua

Edilul Sectorului 5 a cerut demolarea clădirilor, colectarea gunoaielor, igienizarea terenului și cosirea vegetației uscate

Incendiul izbucnit luni seară pe câmpul din apropierea stadionului Steaua a fost stins rapid de pompierii IGSU București – Ilfov, nicio persoană nefiind rănită. Primarul Cristian Popescu Piedone crede că este posibil ca focul să fi fost provocat involuntar de una sau mai multe persoane care locuiau fără forme legale în barăcile improvizate pe acest teren.

Cristian Popescu Piedone: Pentru a evita situații similare care pot cauza probleme grave pentru comunitate și mediu, am dispus demolarea clădirilor, colectarea gunoaielor, igienizarea terenului și cosirea vegetației uscate!


Totodată primarul Sectorului 5 a solicitat conducerii DGASPC Sector 5 să identifice cetățenii care locuiau fără forme legale pe acest câmp și să-i adăpostească, dacă sunt de acord, în centrul de plasament pentru persoane fără adăpost.

” Angajații societăților noastre, Infrastructură și Salubrizare, au lucrat toată noaptea pentru cosirea vegetației uscate, eliminarea ambroziei și igienizarea terenului! Fac apel la proprietarii terenurilor din zonă: sunteți obligați să vă îngrădiți proprietățile și să le întrețineți, conform legislației în vigoare! Cu respect și cu recunoștință, primarul Piedone”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook de Cristian Popescu Piedone. Primăria Sectorului 5 condusă de Cristian Popescu Piedone ia noi măsuri pentru a-i sprijini pe locuitori să suporte canicula