Horoscop azi, miercuri 26 iulie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic esențial al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Scorpion cu Soarele de pe Leu, marcând primul pătrar al luminariilor din acest nou ciclu lunar. Acest aspect astrologic ne vorbește de ipostaze ce țin de: autoritarism, conflicte, duritate, stres și nervozitate. Din punct de vedere astral, este o zi destul de turbulentă, fiind necesar să ne regăsim pacea, calmitatea și echilibrul interior pentru a face față cât mai bine provocărilor zilei!

BERBEC

Vi se preconizează o stare afectivă cumva mai fragilă. În viața romantică vi se pot prezenta unele evenimente cam tensionate. Nu este o zi fastă nici pentru întreceri și competiții!

TAUR

Puteți avea parte de unele minore probleme în viața de cuplu. Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, înțelegeri și tranzacții majore. Se pot releva și unele probleme mai importante legate de un bărbat mai matur din familie.

GEMENI

Fiți mai atenți cu sănătatea, în special când vine vorba de probleme ce țin de sistemul digestiv, dar și de sâni în cazul femeilor! Căutați să fiți ceva mai echilibrați și fideli în comunicare, în discurs!

RAC

Din păcate, vi se preconizează o zi nu tocmai satisfăcătoare în plan romantic, sentimental. Vi se mai pot ivi și unele mici probleme în relația cu copiii! Puteți resimți și unele dificultăți mai importante legate de bani, de resurse.

LEU

Vi se pot ivi unele neplăceri legate de o femeie cumva mai matură din familie. Totodată, puteți resimți și o stare afectivă cumva mai instabilă. Aștrii vă arată și ceva mai aroganți și dificili.

FECIOARĂ

Încercați să fiți ceva mai clari și limpezi în comunicare, în discurs. Puteți primi și o veste mai puțin fericită despre sau de la o femeie mai în etate. Căutați să nu vă însingurați, să nu vă retrageți din fața vieții!

BALANȚĂ

Puteți avea parte de unele mici probleme de ordin material, financiar. Se poate arăta și o dezamăgire mai semnificativă din partea unui prieten mai important! Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele blocaje.

SCORPION

Astrele vă arată mai hipersensibili, volatili și cam turbulenți sub raport emoțional. Se prea poate ca astăzi să intrați și în unele mici încurcături! Dacă apare vreun conflict cu șeful, nu amplificați discuția!

SĂGETĂTOR

Puteți resimți o stare psihică cumva mai slăbită, mai afectată. Fiți ceva mai atenți și cu sănătatea! Nu este o zi de bun augur pentru studiu, evaluări și călătorii pe alte mealeaguri!

CAPRICORN

Vi se pot releva unele mici probleme în relația cu o prietenă mai în vârstă. Nu este o zi fastă pentru mari evenimente publice! Astrele vă mai preconizează și un semnificativ risc de accidente sau incidente, deci fiți ceva mai prudenți!

VĂRSĂTOR

Din nefericire, reputația dumneavoastră ar putea avea de suferit în această zi. Se mai pot ivi și unele dificultăți legate de părintele de gen opus. În viața de cuplu se pot isca unele conflicte chiar destul de grave!

PEȘTI

Puteți resimți o stare mentală destul de încercată, fiindu-vă mai greu să vă concentrați asupra treburilor zilei. Nu este o zi indicată nici pentru a lua mari decizii în viață. Aveți grijă și cu sănătatea!

Horoscop HashtagNews