Horoscop azi, miercuri 26 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este redat de opoziția Lunii de pe Scorpion cu planeta Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Acest unghi astrologic ne vorbește de: instabilitate, stranietate, excentricitate, iritabilitate și radicalism.

BERBEC

Din nefericire, puteți resimți o stare emoțională cumva mai tulburată. Vi se mai poate ivi și o surpriză cam neplăcută când vine vorba de bani, de resurse!

TAUR

În viața de cuplu vi se pot releva unele ipostaze cam tensionate! Nu este o zi fastă pentru afaceri, contracte și negocieri! Puteți reliefa și un comportament mai excentric și răzvrătit!

GEMENI

Vi se pot prezenta unele dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Mai puteți resimți și o stare emoțională cumva mai agitată, frământată!

RAC

Astrele vă relevă o zi cumva mai turbulentă în viața sentimentală. Un prieten destul de apropiat dumneavoastră poate avea parte de unele necazuri mai stranii!

LEU

Puteți întâmpina unele dificultăți în relația cu o femeie mai matură din familie! Nu este, sub nici o formă, o zi indicată pentru schimbări majore sub raport profesional!

FECIOARĂ

Nu aveți parte de o zi fastă pentru studiu, examinări și drumuri scurte. Ar fi indicat să nu optați pentru decizii mai radicale sau doar mai controversate în această zi!

BALANȚĂ

Din păcate, puteți întâmpina unele mici probleme de ordin financiar. Vi se arată și un risc ceva mai semnificativ de accidente sau incidente cumva mai curioase, deci fiți ceva mai grijulii!

SCORPION

Astrele vă prezintă cumva mai hipersensibili, turbulenți și capricioși! Puteți avea parte de un conflict spontan în viața maritală! Nu este o zi pozitivă pentru afaceri și tranzacții majore!

SĂGETĂTOR

Puteți resimți unele minore probleme de sănătate. O femeie mai matură poate încerca să vă saboteze! Nu este o zi de bun augur pentru treburi domestice!

CAPRICORN

Vi se pot reliefa unele neînțelegeri în raport cu o amică mai în etate. În viața romantică puteți avea parte de unele evenimente cumva mai turbulente și ciudate!

VĂRSĂTOR

Din păcate, aveți parte de o zi cumva mai nefastă sub raport profesional, public. Vi se mai poate reliefa și un necaz neașteptat legat de mediul familial!

PEȘTI

Puteți primi o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai în vârstă de la mare depărtare! Fiți ceva mai atenți și în relația cu anturajul! Nu aveți o zi de bun augur pentru călătorii!

Horoscop HashtagNews