Primăria Sectorului 5 condusă de Cristian Popescu Piedone ia noi măsuri pentru a-i sprijini pe locuitori să suporte canicula

Conducerea administrativă a Sectorului 5 a dispus ca echipajele operative ale Poliției Locale să ofere apă cetățenilor care se află în spațiile publice aglomerate și în mijloacele de transport.

𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀̆𝐑𝐈𝐀 𝐒𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝟓, administrată de Cristian Popescu Piedone, continuă acțiunile pentru gestionarea situațiilor de urgență provocate de caniculă. Având în vedere codul roșu de caniculă emis de Administrația Națională de Meteorologie, conform căruia temperaturile în București vor urca până la 40-42 de grade Celsius la umbră, conducerea administrativă a Sectorului 5 a dispus ca echipajele operative ale Poliției Locale să ofere apă cetățenilor care se află în spațiile publice aglomerate și în mijloacele de transport.

𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀̆𝐑𝐈𝐀 SECTORULUI 5: Recomandăm persoanelor în vârstă sau celor care au diferite afecțiuni să evite deplasările care nu sunt urgente în intervalul 10.00-18.00.


„Pentru activitățile care nu suportă amânare reamintim că pe raza teritorială a Sectorului 5 sunt opt puncte de prim ajutor pe care le puteți folosi la nevoie”, transmite 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀̆𝐑𝐈𝐀 SECTORULUI 5. În patru dintre aceste module există personal medical calificat.

Toate punctele de prim ajutor sunt dotate cu următoarele: apă; aer condiționat; tensiometru; termometru; dezinfectant; trusă medicală.

Cele 8 puncte sunt amplasate după cum urmează: Modul Ferentari – Calea Ferentari 140 (vis-a-vis de piața Ferentari); Modul Cora Alexandriei – Șos. Alexandriei nr.150 A (rond Cora Alexandriei); Modul Liberty – Calea Rahovei – Șos. Progresului (Trafic Greu – în fața la McDonald’s); Modul Pieptănari – Str. C-tin Mănescu – Școala Gimnazială “Principesa Margareta“; Modul Toporași – Sos. Giurgiului – intersecție cu Str. Toporași; Modul Petre Ispirescu – Calea 13 Septembrie; Modul Izvor – Splaiul Independenței (lângă stația de metrou Izvor ), Modul Livezilor – în parcul Livezilor. Doi brașoveni au cumpărat o mașină cu bancnote scoase la imprimantă