Firea analizează administrația din Capitală și-i dă cu minus

„Prin minciună, manipulare și furt “s-a ales” primarul de dreapta”, spune fostul edil

Într-o analiză completă a actualei guvernări, incluzând în propoziție și noua administrație din Capitală, Gabriela Firea declară că cetățenii ar fi, în acest moment, martorii austerității și a ignorării venite din partea autorităților. Mai mult decât atât, este de părere aceasta, Vlad Voiculescu ar da dovadă de proastă gestionare, amintind de criticile premierului Emil Boc și de cele ale europarlamentarului Rareș Bogdan, ambii liberali.

„Cea mai mare cacealma politica este guvernarea #drepteiunite, la egalitate cu guvernarea locala care a promis un nou Bucuresti si ofera frig, austeritete si ignorarea cetatenilor. Noul ministru al Sanatatii a compromis in totalitate campania de vaccinare!”, este de părere Gabriela Firea.

Nu o spunem doar noi, simt românii si au inceput sa reactioneze si liderii PNL. Deocamdata, domnii Boc si Rares Bogdan. Vorbesc amandoi despre “bataia de joc” a ministrului Vlad Voiculescu.

Atât primarul Municipiului Cluj, Emil Boc, cât și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu au acuzat lipsa de pârghie, în cazul finanțării desfășurării campaniei de vaccinare anti-Covid.

„Despre cum se dau “sarcini” primarilor, fara sursa de finantare. De cate ori am repetat acest adevar crunt? De sute de ori! Guvernul Orban a ingenumchiat administratia locala iar acum îi desavarseste opera Vasile Cîtu.

Cand semnalam abuzurile guvernarii #dedreapta la #ciolan, penelistii taceau. Sa nu-si deterioreze pozitia in partid. Au pus mai presus cariera lor, decat interesul cetatenilor.”, a mai spus Firea.

Citește și: București: o avarie de proporții îi lasă pe locuitorii Capitalei fără apă caldă și căldură

Gabriela Firea: „Despre Bucuresti, lucrurile sunt clare”

Ca o concluzie trasă de aceasta, Nicușor Dan nu ar fi prea interesat de avariile care se petrec în București în acest moment, însă nici în rezolvarea distribuției apei calde și a căldurii. De asemenea, Firea acuză actuala administrație că ar pune capitolul poluare pe un loc secundar.

„Prin minciuna, manipulare si furt “s-a ales” primarul de dreapta. Nu-l intereseaza avariile, nu se implica in rezolvarea problemei apei calde si a caldurii, zapada sa cada cat vrea ea, nu-l incomodeaza, de trafic sa se ocupe Brigada Rutiera, “nu-i atributul primarului” – era doar pe timpul meu, poluarea sa mai astepte, nu e o urgenta pentru noul primar.”, a mai spus fostul edil, actual senator PSD, Gabriela Firea.

Citește și: Firea, despre scumpirea energiei: „Va fi un fenomen imposibil de controlat”

#News