Cel mai mare inamic al PNL este PNL. Ciucu se revoltă și el

Scindarea colosului vine din micile primării

Cu toate că, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, Ciprian Ciucu a candidat (și câștigat) Primăria Sectorului 6, din partea alianței de Dreapta formată din PNL și USR PLUS, iată-l acum nemulțumit de PNL, propriul partid, aflat, de altfel, și la guvernare. Așadar, acesta le reproșează colegilor sus-puși, de la Palatul Victoria, că ar impune primăriilor campaniile de vaccinare, însă fără să ofere finanțare, referindu-se la imposibilitatea unui decont, în acest sens.

Ciprian Ciucu: „Tot acest efort doar în cârca primăriilor”

De asemenea, primarul Ciucu a declarat că primarii nu ar fi fost consultați atunci când s-a realizat Ordonanța de Urgență, adăugând că aceasta „doar ne dă sarcini și responsabilități, fără să asigure și un oarecare buget”. Astfel, primarul își dorește modificarea care să reglementeze inclusiv posibilitatea decontării cheltuielilor. „Cred că Guvernul, prin Ministerul de Finanțe, trebuie să se implice sau cel puțin să ne ofere posibilitatea să decontăm acești bani din programul național de reziliență”, a mai declarat Ciucu, la B1 TV.

În cursul zilelor trecute, primarul Sectorului 6 remarca un alt derapaj între acesta și restul echipei liberale, atunci când îl acuza pe Nicușor Dan că nu răspunde la telefon, subliniind comunicarea defectuoasă pe care Primăria Sectorului 6 o are cu Primăria Generală a Capitalei.

Citește și: Ciucu are probleme de comunicare cu Nicușor Dan

#News