Cuc, politicianul care a râs când a auzit că au murit 14 oameni

Prea mult parfum pe ministrul Cuc

Jurnalista Tessa Dunlop, cea care s-a ocupat, de-a lungul carierei sale, de promovarea României în repetate rânduri, povestește o întâlnire cu social democratul Răzvan Cuc, de pe vremea când acesta încă mai ocupa funcția de ministru al Transporturilor. Potrivit lui Dunlop, la momentul respectiv aceasta ar fi lucrat la un material jurnalistic și, fiind nevoie de o părere acreditată, dată de Cuc, pentru că el se afla la butoane, Dunlop s-a trezit în situația de a auzi ironii la adresa oamenilor care mor pe căile ferate din Moldova. Totul asezonat cu un individ parfumat excesiv, ornat cu ochelari de soare imenși.

Astfel, odată cu întâlnirea de gradul trei cu fostul ministru Cuc, Tessa Dunlop declară că în sfârșit a înțeles de ce oamenii sunt atât de dezamăgiți de clasa politică din România, adăugând că, într-adevăr, nici în Marea Britanie nu ar curge lapte și miere, însă că un asemenea exemplu ar întrece orice politician britanic. De altfel, exemplele de îngâmfare și reacții nepotrivite au părut să-l tot urmărească, de-a lungul scurtei sala cariere, pe fostul ministrtu Răzvan Cuc.

Prea mult parfum pe ministrul Cuc

„Lucram la un material despre drumurile din România şi am fost să vorbesc cu Răzvan Cuc, atunci ministru al Transporturilor. Pe lângă faptul că purta ochelari negri de soare şi îşi dăduse cu prea mult parfum, mi-a râs în faţă când i-am spus de trecerile de cale ferată cu probleme mari şi de un sat din Moldova care a pierdut 14 oameni din această cauză. Pentru ministrul Cuc a fost un joc, o glumă. E un exemplu neplăcut. Nu zic că Marea Britanie e perfectă, însă după acea experienţă înţeleg de ce românii sunt frustraţi”, a declarat jurnalista britanică Tessa Dunlop.

Interviul intergral cu Tessa Dunlop poate fi citit aici.

Citește și: Răzvan Cuc: „Liberalii au extrem de multă fantezie”

#News