Răzvan Cuc: „Liberalii au extrem de multă fantezie”

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc iese, din când în când, de la natfalină și aruncă cu declarații în cine nimerește. Și cum, printre social democrați, se poartă văzutul paiului din ochiul celuilalt, în timp ce par să nu-și amintească de propria lor guvernare dezastruoasă, de pe vremea Vioricăi Dăncilă, iată-l și pe Cuc! În opinia acestuia, liberalii nu ar face altceva acum decât să propage vorbe goale, „cu surle și trâmbițe”. O opinie credibilă, de altfel, dacă nu ar veni din partea unui fost ministru care nu a înregistrat vreun succes notabil, în perioada guvernării sale.

„Vorbe goale! Nimic din ce anunţă PNL cu surle şi trâmbiţe nu este sustenabil! Liberalii au extrem de multă fantezie când propun măsurile de guvernare şi reuşesc să se autodepăşească cu minciunile privind binele pe care îl vor românilor. Ideile pe care au anunţat că le-ar pune în practică în anii următori sunt baloane de săpun şi cetăţenii s-au săturat să le asculte. De fapt, ei nici nu au un program de guvernare, pentru că înşiruirea de măsuri nu are o viziune clară asupra ceea ce vor să facă”, a declarat fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc: „Nu este posibil să ai pe conştiinţă atâtea suflete care mor nevinovate”

„Asta e o dovadă că în tot acest timp nu au fost în stare să le identifice şi să caute soluţii. S-au agitat continuu să vadă ce mai e de furat, de distrus, ce licitaţii mai pot truca, sfidând, efectiv, nevoile reale ale ţării. De aceea s-a ajuns unde s-a ajuns! Puteau să se uite în jur, căci în România şi în lumea largă, cu toţii ne confruntăm cu pandemia! Concret, cum vor ei să îi ajute pe români să depăşească această grea problemă? Ţin spitale blocate, nu sunt cadre medicale care să îi salveze pe pacienţi, stau cronicii acasă pentru că nu au unde merge pentru a fi văzuţi de către specialişti! Nu este posibil să ai pe conştiinţă atâtea suflete care mor nevinovate, pentru că nu au acces la asistenţă medicală, dar în continuare să te ţii băţos! Să mai vorbim despre faptul că nu au luat şi nici nu anunţă măsuri pentru a salva sectoarele pe care le-au ignorat cu desăvârşire, precum Agricultura, Transporturile, industria ospitalităţii?!”, a mai spus Răzvan Cuc.

Citește și: Ciolacu: „PSD nu atentează la caracterul apolitic al BNR”

#News