Fotografia de pe prima pagină a Vogue, a Kamalei Harris, motiv de nemulțumire

Reprezentanții Vogue nu au dat prea multe declarații cu privire la nemulțumirea echipei Kamalei Harris, cu privire la alegerea fotografiei de copertă, însă au menționat că alegerea făcută a avut la bază sublinierea unui cadru casual, mai puțin „scorțos”

Vicepreședintele ales al Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris a pozat, de curând, pentru celebra revistă Vogue, anunță CNN. Un lucru deloc ieșit din comun, de altfel, având în vedere că publicația obișnuiește să afișeze pe prima pagină, în mod regulat, personalități. Așa cum era de așteptat, a venit și rândul Kamalei Harris, cea care a intrat în lumina reflectoarelor din întreaga lume.

Coperta Vogue ce o afișează pe Kamala Harris naște controverse

Astfel, cu toate că vicepreședintele american Kamala Harris a pozat purtând multe ținute pentru respectiva copertă, Vogue a făcut o alegere controversată, în opinia unora, pentru numărul din februarie, alegând o fotografie în care Harris poate fi văzută purtând un sacou negru, teniși, și afișând o grimasă puțin „chinuită”.

Potrivit echipei sale de comunicare, Kamala Harris nu a fost deloc mulțumită de alegerea Vogue pentru ediția de print, inițial căzând de acord asupra unei alte fotografii în care aceasta purta un costum office, alcătuit din sacou și pantaloni, ambele de culoare albastru deschis.

Reprezentanții Vogue nu au dat prea multe declarații cu privire la nemulțumirea echipei Kamalei Harris, cu privire la alegerea fotografiei de copertă, însă au menționat că alegerea făcută a avut la bază sublinierea unui cadru casual, mai puțin „scorțos”, considerând că prin acea fotografie i-ar face, în realitate, un serviciu vicepreședintelui american ales. În plus, au mai spus reprezentanții revistei, alegerile vestimentare din toate fotografiile realizate de Tyler Mitchell ar fi aparținut, exclusiv, ale Kamalei Harris.

Citește și: Mike Pence divorțează politic de Donald Trump

#News