Tom Cruise, primul actor care va filma o scenă de film în spațiul cosmic

O rachetă îl va duce pe actorul american pe Stația Spațială.

Tom Cruise va realiza o filmare inedită pentru un viitor blockbuster. Actorul american ar urma să facă o ieșire în spațiu, pentru a filma o scenă, devenind astfel primul civil care ar realiza acest lucru. Anunțul a fost făcut de Donna Langley, președintele studioului Universal, producătorul noului film.

Aceasta a declarat că există un proiect grozav în dezvoltare, cu Tom Cruise, care presupune ca o rachetă să îl ducă pe Stația Spațială

Donna Langley speră că Tom Cruise va deveni primul civil care va face o plimbare în afara Stației Spațiale Internaționale, el urmând să joace rolul unui tip amărât care se află în situația de a fi singura persoană care ar putea salva Pământul, potrivit gandul.ro.

Doug Liman urmează să regizeze filmul, acesta dezvăluind anul trecut că are „mai multă încredere” în ceea ce privește realizarea unui lungmetraj în spațiu după ce a realizat „Locked Down” într-o Londra pustie, în pandemie. Regizorul filmului „Bourne Identity” a spus: „Se conectează la ‘Locked Down’, deoarece are același producător care, în urmă cu un an, a venit la mine și mi-a spus ‘Ți-ar plăcea să încerci să realizezi un film în spațiul cosmic?’. Acesta este PJ van Sandwijk și este aceeași persoană care ne-a spus mie și lui Steve Knight, pe 1 iulie ‘Ce ziceți, băieți, scrieți un film pe care să-l filmăm în septembrie?”.

„Când un producător îți propune ceva nebunesc, cum ar fi, hai să încercăm să realizăm un film în spațiul cosmic, iar NASA și SpaceX se asociază, iar Tom Cruise semnează… ești puțin mai receptiv atunci când același producător spune că a avut o altă idee nebunească și care a devenit ‘Locked Down’”., a spus Doug Liman.

Tom Cruise Mapother IV este un actor american, nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din filmul Jerry Maguire.

Revista Forbes l-a denumit pe Tom Cruise drept cea mai puternică celebritate din lume în 2006

El a fost nominalizat la trei premii Oscar și a câștigat trei Premii Globul de Aur. Primul său rol principal a fost 1983 în filmul Risky Business, care a fost descris ca fiind „un clasic al Generației X”, precum și o „promovare în carieră” pentru actor. După ce a jucat rolul unui pilot eroic din popularul și financiarul, de succes, Top Gun (1986), Cruise a continuat în acestă parte, jucând un agent secret într-o serie din Mission: Impossible filme de acțiune în anii 1990 și anii 2000. În plus, față de aceste roluri eroice, el a jucat alte roluri cum ar fi guru misoginist de sex masculin în Magnolia (1999) și un rece și calculat criminal plătit, sociopat, în thriller-ul lui Michael Mann – Collateral (2004).

Alertă în Italia, după erupția vulcanului Stromboli