Sursa foto: Facebook

La lansarea noului său album „Rainbows”, Alexandra Stan a apărut în fața invitaților îmbrăcată  într-o ținută extrem de provocatoare.

Jurnaliștii prezenți la acest eveniment au întrebat-o de ce simte mereu nevoia să apară mereu aproape dezbrăcată în fața camerelor.

Ținuta pe care cântăreața a ales-o să o parte a stârnit numeroase controverse: aceasta a purtat un body plin cu pietre colorate și dresuri plasă. O întrebare a unui jurnalist a enervat-o pe Alexandra Stan, aceasta precizând că de ce, în ultima vreme, se promovează doar dezbrăcată.

Lansare de album ce a atras privirile tuturor celor prezenți. Alexandra Stan, din nou, în centrul atenției

Cântăreața a declarat că a pozat goală pentru coperta albumului său, precizând că o reprezintă în totalitate.

„Am avut curajul și puterea de a mă arăta așa în fața oamenilor, dar dincolo de această aparență stă un talent și o muncă de 12 ani, cu o echipă numeroasă. Îmi doresc să nu mai conteze imaginea și felul în care te prezinți fizic oamenilor, cât contează toată munca depusă. Uită-te câți oameni au fost aici în seara asta! Cred că ar fi mai bine să schimbăm tonul întrebărilor! Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa… da, mă dezbrac la duș, în baie, cum se dezbracă toată lumea!”, a declarat Alexandra Stan, potrivit Libertatea.

Îndrăgita cântăreața a vorbit despre melodiile noului album, precizând că majoritatea au fost scrise în urma despărților prin care a trecut. De asemenea, aceasta a mai mărturisit că în prezent se bucură nespus de mult de succesul pe care îl are în muzică.

 „Foarte multe melodii le-am scris după despărțiri. Am suferit, iar după am făcut o melodie din care mi-am dat seama că am făcut ceva bun. Sunt foarte bine, mai ales că am putut să materializez toată suferința asta în ceva frumos. Ești fericit atunci când ești mulțumit cu ceea ce faci”, a declarat Alexandra Stan, potrivit sursei citate.

Citește și articolul: Alexandra Stan nu pune prea mult accent pe divorțul său