Alexandra Stan nu pune prea mult accent pe divorțul său

„Nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită”

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea când și-a anunțat căsătoria cu Emanuel Necatu, dar mai ales divorțul. Căci acesta s-a întâmplat la foarte scurt timp, în care susține artista că nu a apucat să simtă că este cu adevărat căsătorită.

„Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei”, a declarat Alexandra Stan într-un interviu pentru revista Viva!, aceeași revistă în care au apărut, în exclusivitate primele imagini de la nunta artistei.

De altfel, Alexandra Stan pune eșecul său pe seama vitezei cu care a decis să se căsătorească cu Emanuel, pe care nu l-a cunoscut de ajuns, cât să treacă împreună prin etapele firești ale unei relații, totul petrecându-se pe modul „repede-nainte”.

„Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”, a mărturisit cea care s-a remarcat cu hitul Mr Saxobeat.

Mai mult, aceasta pare împăcată cu experiența prin care a trecut și o consideră o lecție de viață, o filă din povestea sa. „Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică”, a mai spus Alexandra Stan, adăugând că fiecare situație în care se află, dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor sale.

„Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar. În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute”, a mai spus artista.

Citește și: Alexandra Stan și-a recunoscut bisexualitatea