”Miliția freacă menta”. ”Miliția doarme”. Sunt fragmente din comentariile apărute în urma unei postări pe Facebook, postare care prezintă o femeie desfigurată. Comentatorii acuză miliția, poliția și agresiunea. Jurnalistul Ovidiu Oanță a ales pagina de Facebook pentru a descrie un caz incredibil: o vedetă de la Pro TV a fost agresată într-un supermarket. Este vorba despre Cristina Joia, designerul care s-a alăturat echipei ”Visuri la cheie”, o emisiune difuzată de Pro TV.

Plină de sânge și în stare de leșin, femeia a fost transportată la spitalul Bagdasar Arseni, urmând a fi operată.

”Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri dupa-amiaza, intr-un magazin din Calea Serban Voda. O femeie careia ii reprosase ca a blocat cu masina o trecere de pietoni, dar si parcarea magazinului, s-a napustit asupra realizatoarei aflata la cumparaturi, pe care a lovit-o in plina figura cu un obiect tare – nu e clar daca un „box” sau cheie – zdrobindu-i nasul si provocandu-i o rana de cativa centimetri. Cristina Joia a fost transportata, plina de sange si aproape lesinata, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operata. Politia a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, insa nu ii cere socoteala, pentru ca asteapta ca realizatoarea de televiziune sa iasa din spital, sa mearga la sectia de politie si sa depuna plangere penala”.

”La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană. La fața locului au sosit de îndată polițiștii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaște.

Persoana vătămată a fost transpotată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se arată într-un comunicat al Poliției, potrivit Click.ro.

Cristina Joia a depus plângere penală împotriva femeii care a lovit-o brutal și a oferit detalii despre incident: a fost lovită în față cu un obiect dur, într-un mod extrem de puternic.

”M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față. Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a explicat ea pentru sursa citată.

Citește și: Știrile de dinainte de 1995: copilul Esca

#News