Cristoiu, persona non-grata pe YouTube, timp de șapte zile

Publicistul, lăsat să se exprime doar pe Vimeo

Nu știm exact ce a făcut Ion Cristoiu de a fost „interzis” pe YouTube timp de șapte zile, însă potrivit redactorului șef al blogului acestuia, publicistul pare să fi călcat atât de strâmb încât platforma a ales să-i taie piuitul o perioadă, până se mai liniștește. Putem să bănuim că părerile contra ale lui Ion Cristoiu (unele dintre ele fiind de-a dreptul manuale pentru școlile de teoria conspirației) or fi supărat pe ici, pe colo, astfel încât să se ajungă la raportarea contului și ulterior la suspendarea acestuia pentru o săptămână.

Însă nu vă îngrijorați! Dacă vă numărați printre cititorii și ascultătorii fideli ai lui Ion Cristoiu, îl puteți găsi pe acesta în continuare pe Vimeo și pe blogul personal, unde, da, Cristoiu are redactor șef, marcând astfel premiera unui blog românesc care are nevoie de un redactor șef.

„Din nefericire, YouTube a sancționat canalul cristoiuTV și a decis suspendarea lui pentru 7 zile. În consecință, pastilele domnului Cristoiu nu vor putea fi urmărite, în această perioadă, pe platforma YouTube. Vă invităm să le urmăriți pe cristoiublog.ro sau pe canalul Vimeo.”, precizează Cora Muntean, redactor șef la blogul lui Cristoiu.

Citește și: ANAF ar putea să-și recupereze prejudiciile din bunurile tale personale

#News