Vicepreședintele PSD Mihai Tudose și-a manifestat părerea în legtătură cu închiderea piețelor de interior. Conform spuselor acestuia, părerea sa este aceeași ca cea a colegilor de partid, toți social democrații susținând, la unison, că închiderea piețelor este o mare greșeală. De asemenea, de menționat este faptul că măsurile ulterioare ar trebui să fie luate de primarii din teritoriu, sub stricta supraveghere a prefecților din fiecare localitate, în parte.

Mihai Tudose se revoltă

De asemenea, același Mihai Tudose afirmă că nimeni, din Guvern, nu a putut să explice de ce au fost luate astfel de măsuri. Din nou, reamintim că nenumărați reprezentanți ai Executivului au declarat că închiderea piețelor este rezultatul nerespectării regulilor, în această perioadă.

„Toți colegii noștri și-au manifestat dezacordul profund despre ultimele măsuri anunțate de guvern. Este o nebunie completă ceea ce întâmplă, în special în privința închiderii piețelor, târgurilor, oboarelor. Este o măsură care nu are nimic de-a face cu realitatea românească. Concluzia este că au dat ceva ca să dea, dacă nu cumva măsura trebuie să răspundă la alte ale unora din guvern sau a guvernului în integralitate de creștere a cifrei de afaceri la supermarcheturi. Nu este nimeni în stare să explice de ce nu poți fi într-o piață, într-un spațiu vast, dar poți cumpăra aceeași legătură de pătrunjel dintr-un supermarket, unde e mai multă lume decât în piață”, spune vicepreședintele PSD Mihai Tudose.

Citește și: Mihai Tudose: „Mâine lansăm programul de guvernare”

#News