Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a reacționat foarte dur la afirmațiile făcute de Iohannis în cadrul conferinței de presă de miercuri, cu privire la începerea anului școlar. Iohannis a fost criticat pentru „campania deșănțată” pe care o face liberalilor.

„Trist președinte, jalnic profesor! Este inacceptabil să te speli pe mâini pentru că Guvernul TĂU n-a fost în stare să facă NIMIC pentru deschiderea în siguranță a școlilor. Cum adică să se ocupe primarii? Guvernul ce păzește, domnule Iohannis?! Sunt 7 milioane de copii, părinți și bunici care nu știu nici acum ce se va întâmpla pe 14 septembrie.

Trist președinte, jalnic profesor! Este inacceptabil să te speli pe mâini pentru că Guvernul TĂU n-a fost în stare să…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Cum adică să spui că elevii se obișnuiesc repede cu «lucrurile mai puțin plăcute»?! Cu lipsa manualelor, a tabletelor și cu purtarea ore în șir a măștilor luate din banii părinților?! Cu profesorii care vor intra la clasă cu frica că se vor infecta, cu zeci de măsuri aberante venite de la centru pentru primari, cu localități întregi unde nu este nici măcar semnal la telefon?! Cum?!

Dar nu vreți dvs, domnule Iohannis, să vă obișnuiți cu ideea că nu sunteți președintele PNL, ci președintele TUTUROR românilor?

Să nu mai faceți campanie deșănțată de la pupitrul prezidențial, să renunțați la amenințările la adresa opoziției și să îmbrăcați haina de președinte, nu geaca galbenă?

Curaj! Un prim pas ar fi susținerea dublării alocațiilor! Este legea pe care ați promulgat-o acum câteva luni și pe care o așteaptă milioane de români! Dacă nu pentru altceva, măcar pentru a le putea achiziționa copiilor lor tabletele atât de necesare acum educației! Tablete pe care, nici după luni de zile, Guvernul pe care îl apărați cu atâta ardoare nu a fost în stare să le asigure celor care vor începe luni școala on-line”, a reacționat Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește și: Iohannis: „Vă încurajez să-i trimiteți pe copii la școală”

#News