Ludovic Orban

Președintele Iohannis a declarat, în conferința de presă de miercuri, că se așteaptă de la liberali la un număr mare de mandate la alegerile locale, din 27 septembrie. Iohannis a precizat că, în acest moment, PNL este cel mai important partid de pe scena politică românească.

„PNL este cel mai important partid și trebuie să demonstreze la alegerile locale. Mă aștept la un rezultat record, la mai multe, primării, la mai multe consilii județene, la mai mulți aleși locali. PSD ocupă peste jumătate din administrația locală șiu mă aștept să nu mai ocupe. Există sondaje care arată votul politic, dar contează persoana la alegeri. Așteptarea mea este ca PNL să obțină cele mai multe mandate”, a spus Klaus Iohannis.

Conferință de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis.

Conferință de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Cât privește evenimentul electoral din București, în care la prezentarea programului candidatei Clotilde Armand, susținută de PNL și USR PLUS, au fost scandate „vorbe grele”, șeful statului a declarat că „în orice campanie au fost și excese. Cu toții ne dorim campanii decente, nu înjurături. Sper să prindem vremurile când aceste manifestări nu mai au loc”.

Citește și: Circ la conferința de presă a candidatei pentru Sectorul 1, Clotilde Armand

#News