Că au fost simpli enoriași cu baticuț și lumânări sau bebeluși, toată lumea a primit lingurița. N-a scăpat nimeni de IPS Teodosie care, mai agil și mai înfocat decât oricând, a împărtășit într-o veselie. Într-o veselie și în mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului” din Gheorghițeni, Dorna-Arini, judetul Suceava.

A împărtășit el ce-a împărtășit, dar vestea a ajuns și la oamenii în uniforme. Poliția a anunțat că începe o anchetă în acest caz.

”În urmă apariției imaginilor în spațiul public, ne-am sesizat, iar conducerea IPJ Suceava a dispus efectuarea de verificări, urmând că în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții poliției pentru Ziare.com.

Maică stareță a mănăstirii ”Acoperământul Maicii Domnului” din Dorna-Arini, Magdalena Onofrei, a declarat pentru Ziare.com că Teodosie a susținut această slujba miercuri seară. Nimic despre bebeluși.

”Au participat la slujba aproximativ 30 de persoane, inclusiv cei care au slujit. Din ce știu eu s-au împărtășit doar slujitorii, nu și enoriașii (imaginile arată altceva – n.red.), însă dacă dumneavoastră ați văzut pe imagini și copii, eu nu știu, pentru că nu am văzut asta. În privința împărtășaniei, lucrurile au rămas că întotdeauna, folosind aceeași linguriță,” precizează Magdalena Onofrei.

Mărturisești strâmb, negi și periclitezi sănătatea. Dacă deschid tablele lui Moise, pac, bifez vreo 3 păcate pentru tine.

Minciuna e păcat mare, maică. Eu parcă așa știam. Mai ales că avem și poze, și chiar și un videoclip în care se vede cum lingurița trece din gură-n gură.

Mai există și varianta în care lingurița să fie bântuită și să acționeze singură-singurică. Și aici am avea nevoie de un cârd de preoți catolici și de o exorcizare, cu acordul Vaticanului. Dar nu știu cât ai fi de acord, maică.

Citește și: Țara în care spălatul pe mâini devine abuz

#News