PSD

În opinia celor de la PSD, Guvernul Orban nu ar fi capabil de a lua decizii de la sine putere, astfel că tot ce face este să copieze ceea ce fac alții. Tot potrivit PSD, liberalii ar trebui să înceteze să dea vina pe populație sau pe Opoziție, social liberalii fiind de părere că vina le aparține în totalitate liberalilor.

„Aceștia sunt ”profesioniștii” PNL, garantați de președintele Iohannis! Se chinuie să citească ce au scris alții. Mai crede cineva că acești ”specialiști” sunt capabili să gestioneze actuala criză provocată de coronavirus? Sau pe cea economică, provocată tot de ei?

Nu mai dați vina pe populație, pe Opoziție sau pe Sfântul Duh! Deschideți ochii și veți vedea și voi ceea ce toată lumea vede: cu incompetenți și analfabeți funcționali nu poți gestiona nimic! Cu atât mai mult viitorul României!”, arată cei de la PSD.

Romașcanu de la PSD vrea ca liberalii să nu mai fure

„Singurul apel la responsabilitate pe care trebuie să-l facă acum președintele este față de guvernul Orban, să nu mai fure, să renunțe la abuzuri și să guverneze pentru români și nu doar pentru propriile interese electorale. Românii nu au nevoie de raportări triumfaliste, ci de soluții concrete. Apreciem deschiderea de acum a președintelui Iohannis spre dialog, dar este prea puțin și prea târziu”, a declarat Lucian Romașcanu.

Citește și: Romașcanu, nu foarte diferit de orice alt conspiraționist

#News